COLABORATORI

Clinica Kinetic Sport & Medicine este cea mai moderna clinica de kinetoterapie si fizioterapie din sistemul privat de sanatate din Romania. Oferim o gama variata de servicii de recuperare sportiva si medicala, incepand cu evaluarea aparatului locomotor si realizarea unor tratamente personalizate de kinetoterapie, fizioterapie, terapie manuala, masaj, acupunctura si reflexoterapie.

Adresa

Str. Nicolae Caramfil, nr. 85A, Etaj 5, sector 1, Bucuresti

Wellborn este singurul spital din Romania dedicat exclusiv tratamentului infertilitatii, medicinei materno-fetale si interventiilor chirurgicale asociate, precum si celor de tip ginecologic. Toate acestea, asigurate de dotarea specifica interventiilor ce includ spitalizare si ATI, functionand 24/7 conform protocoalelor medicale si administrative.

Adresa

Strada Brodina Nr. 3, sector 1

Ponderas Academic Hospital este singurul spital de chirurgie avansata din Romania cu trei acreditari internationale, iar Reteaua de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza astfel pozitia de lider in calitatea serviciilor medicale, performanta aparaturii medicale si profesionalismul medicilor.

Adresa

Strada Nicolae G. Caramfil 85A, București 014142

Servicii: