Medicul Stefan Irimia a consultat-o, miercuri, la Cluj, pe Simona Halep

Medicul Ştefan Irimia a consultat-o, miercuri, la Cluj, pe Simona Halep, apreciind, într-o declaraţie pentru News.ro, că starea acesteia nu este foarte gravă, însă dacă ar juca în meciul din Cupa Federaţiei cu echipa Canadei accidentarea sportivei s-ar putea agrava.

„Nu ştiu dacă Simona îmi permite să vorbesc amănunţit despre starea ei de sănătate. Pot spune că nu este foarte grav, dar dacă joacă acum, se poate agrava”, a declarat Irimia pentru News.ro.

Întrebat dacă există vreo şansă ca Halep să intre pe teren, Irimia a răspuns: „Nu se ştie niciodată”.

Ştefan Irimia este de 37 de ani stabilit în Germania, are două clinici de ortopedie, în România activează la Medsport International din Bucureşti, dar şi la KineticSportMedicine care are sedii la Cluj şi Bucureşti.

Halep nu va evolua în întâlnirea României cu Canada din FedCup din cauza unei accidentări la gleznă, dar se află la Cluj pentru a fi alături de coechipierele sale. Ea a asistat, miercuri dimineaţă, la antrenamentul jucătoarelor din naţionala României.

Sursa: https://www.news.ro/sport/medicul-irimia-a-consultat-o-pe-halep-la-cluj-pot-spune-ca-nu-este-foarte-grav-dar-daca-joaca-acum-se-poate-agrava-1922405607002018021117864059